2015 - Vårt bästa år någonsin

Lindströms Husbilar & Husvagnar är ett familjeföretag som drivs i andra generationen. Företaget grundades i Bålsta för 30 år sedan och vår filosofi har under alla åren byggt på engagemang och uppriktigt intresse för våra kunders behov. Vi jobbar med tre starka husbilsmärken - Rapido, Rimor och Chausson – och med så lång erfarenhet av branschen dristar vi oss att kalla oss experter på husbilar och husvagnar.

Den stora ökning vi har upplevt de senaste åren tar vi som ett bevis på att kunderna uppskattar våra husbilsmärken och vårt sätt att arbeta. Under 2014 sålde vi sammanlagt 203 husbilar. I skrivande stund är vi uppe i 193 stycken och kommer troligen att landa på runt 250 sålda enheter detta år. Omsättningen för 2015 beräknas överstiga 100 miljoner, vilket skulle inneböra en ökning på närmare 30 procent.

Ökningen har flera orsaker. Bland annat har vår etablering i Enköping slagit mycket väl ut. Det geografiska läget lockar många nya kunder och har inneburit att vi kan erbjuda våra kunder ännu bättre service. Vi hoppas kunna påbörja bygget av en ny utställningshall i Enköping under våren. I väntan på bygglov har vi begärt in byggofferter på en 2500 kvadratmeter stor hall. I ett senare skede planeras för en verkstad i en separat byggnad.

En annan förklaring till framgångarna är vår strävan att ha många fordon hemma i lager, båda nya och begagnade. Ändå är efterfrågan så stor att vi har få begagnade fordon för tillfället. Vi ser med tillförsikt fram emot säsongen 2015/2016 och vill tacka våra leverantörer och kunder för gott samarbete.

Här på vår hemsida kan ni läsa mer om våra anläggningar och allt det vi kan erbjuda dig som kund.

Varmt välkomna att besöka oss i Bålsta och Enköping!

Cecilia och John Lindström

Logga Rimor
Logga Rapido
Logga Carthago
Logga Lindströmsklubben
Logga ad
Logga alugas
Logga wc
Logga Fiat PRO
Logga stödben
Logga ep
Logga stödben
Gustav Dahléns gata 11, Enköping
Tel: 0171-500 13