Om Lindströms Husbilar & Husvagnar

Utställningshall, tillbehörsbutik och serviceverkstad.
Lindströms husbilar och husvagnar hjälper kunderna hela vägen – från början till slut!

En fullserviceanläggning i ordets rätta bemärkelse

Lindströms husbilar och husvagnar är ett familjeföretag som grundades för över 30 år sedan. Företaget började som återförsäljare av husvagnsmärket Cabby, men idag säljer vi nya husbilar av märkena Rapido, Rimor och Chausson. För de två sistnämnda märkena har vi även agenturen för den svenska marknaden.

– Med så lång erfarenhet av husvagns- och husbilsbranschen vet vi vad kunderna förväntar sig och vi jobbar hårt för att erbjuda
riktigt bra service, säger vd John Lindström.

Företaget har även ett stort utbud av begagnade husbilar och husvagnar, allt för att kunderna ska kunna finna just sitt mobila drömhem.

Ny anläggning i Enköping

Anläggningarna i Bålsta och Enköping har ett strategiskt läge längs E 18 med närhet till flera stora städer.

– Det är enkelt att hitta och på bekvämt avstånd från både Stockholm, Uppsala och Västerås, tillägger Cecilia Lindström.

Den moderna anläggningen i Bålsta omfattar utställningshall, tillbehörsbutik och serviceverkstad. För att kunna möta den ökande efterfrågan förvärvades för några år sedan en 22 000 kvm stor tomt i Enköping. Bygglovsansökan är under behandling och företaget avser att bygga en ny fullserviceanläggning så fort som möjligt.

– Vi har redan börjat med försäljning och tillbehörsbutik i Enköping. Förhoppningen är att kunna bygga nya lokaler inom kort, berättar Cecilia.

Tre starka varumärken

Lindströms är återförsäljare av de omtyckta märkena Rapido, Rimor och Chausson. Rapido är ett franskt kvalitetsmärke som passar allt från förstagångsköparen till den äventyrslystna veteranen. Andrahandsvärdet ligger relativt högt på marknaden - en tydlig indikation på fordonens höga kvalitet.

– Rimor är ett italienskt märke som funnit sedan 1978. Och som under åren utvecklats med marknaden och blivit en mycket omtyckt och välansett märke, säger John Lindström. Franska Chausson har nyligen gjort en efterlängtad comeback i Sverige med Lindströms Husvagnar & Husbilar som generalimportörer. Märket har mycket användbar utrustning att välja bland och erbjuder därför stora möjligheter till individuellt anpassade husbilar.

– När du köper en ny husbil hos oss så bjuder vi på gasolflaska, kabel och adapter samt hyttmatta, tillägger Cecilia Lindström.

Uppställningsplats för husbil

Lindströms Husbilar & Husvagnar erbjuder uppställningsplatser på sin anläggning i Enköping. Alla som har köpt sin husbil hos Lindströms är välkommen att hyra.

– Här kan du hyra en larmad parkering under hela året som du har tillgång till när som helst på dygnet. Du får din egen plats att ställa ditt fordon på när du vill, nära till bästa möjliga service i vår verkstad och nära till reservdelar och tillbehör i vår välsorterade butik. Personbilen lämnar du på uppställningsplatsen under tiden du är på semester, förklarar Cecilia Lindström.

Läs mer >>

Vi säljer din husbil åt dig

Nu kan Lindströms Husbilar & Husvagnar även erbjuda förmedling. Förmedling innebär att privatpersoner kan få sin husbil eller husvagn såld utan att behöva göra mycket annat än att kontakta oss. Ring eller mejla oss för mer information!

Läs mer >>

HRF

Vi är medlemmar i HRF (Husvagnsbranschens riksförbund). HRF ställer höga krav på sina medlemmar både ifråga om etik, arbetssätt och företagsstruktur. Vi har en garanti på våra husvagnar och husbilar som utarbetats gemensamt av Konsumentverket och HRF.

Logga Rimor
Logga Rapido
Logga Carthago
Logga Lindströmsklubben
Logga ad
Logga alugas
Logga wc
Logga Fiat PRO
Logga stödben
Logga ep
Logga stödben
Gustav Dahléns gata 11, Enköping
Tel: 0171-500 13