Husvagnar (all försäljning är i Enköping)

Här hittar du alla husvagnar vi har till salu. Vi på Lindströms är säkra på att du kommer hitta ett objekt som passar dig och dina behov. Har du frågor kring någon av våra husvagnar vi har till salu eller vill du ha hjälp med att hitta en husvagn som passar just dig?
Här hittar du våra kontaktuppgifter.

                                                                                                                                                                                                                        

LMC CARAVAN Quality. Trust. At Home. 

Vi på LMC bygger inte bara husvagnar – vi förverkligarsemesterdrömmar. Med äkta tysk ingenjörskonst 100% Made in Germany. Med passion och kärleksfull hantering av detaljer. För dina lyckligaste stunder på året. 

KVALITET SOM DU KAN LITA PÅ. 

LMC har stått för kvalitet Made in Germany sedan 1955. Vi bygger ditt mobila hem med know-how, passion och största precision – så att du helt kan fokusera på de sköna semesterstunderna med din LMC. 

FÖRTROENDE I 64 ÅR 

På LMC är vi måna om genomtänkt teknik in i minsta detalj samt högsta säkerhet och funktionella lösningar, både invändigt och utvändigt. Alla delar i en LMC, från undergolvet till lättviktskarossen och takkonstruktionen, är utformade för lång livslängd och bestående värde. På det viset blir din LMC en säker investering. 

PÅ SEMESTERRESAN 

Din LMC är byggd för att du ska trivas. Våra specialister skapar funktionella interiörer i god design med tyger och ytor som inte bara är vackra, utan också praktiska. Med rymliga förvaringsutrymmen som skapar ordning och detaljer som du kommer att älska. Din LMC, ditt mobila hem i världen. 

LMC Hemsida>>

 SENASTE HUSVAGNARNA

Logga Rimor
Logga Rapido
Logga Carthago
Logga Lindströmsklubben
Logga ad
Logga alugas
Logga wc
Logga Fiat PRO
Logga stödben
Logga ep
Logga stödben
Gustav Dahléns gata 11, Enköping
Tel: 0171-500 13