Husbilar (all försäljning är i Enköping)

Hos oss hittar du husbilar från spännande modellserier av de välkända och omtyckta märkena Rapido, Rimor och Chausson. Vårt breda utbud är en dröm för alla husbilsfantaster - hos oss hittar du enkelt en husbil som passar just DIG och dina behov! När du köper en ny husbil hos oss så bjuder vi på gasolflaska, kabel och adapter samt hyttmatta.

Är du inte riktigt redo att investera i ett nytt fordon? Vi säljer även begagnade husbilar - som alltid levereras väl genomgångna, med nybytt oljefilter och olja från Petronas och i bästa möjliga skick!

Knyt nya kontakter och skapa vänner för livet när du semestrar i ditt nya fordon! När du köper en husbil från Lindströms erbjuds du nämligen ett medlemskap i vår husbilsklubb och får ta del av fina rabatter i vår välsorterade butik, spännande erbjudanden och det bästa av allt - delta i våra anordnade resor och träffar med andra campingälskare!

­

Carthago husbilar

CARTHAGO - MER ÄN ETT FÖRETAG

"För dig som köpare betyder detta att du - oavsett vilken Carthago-modell du väljer - får samma förnämliga karosskonstruktion, samma tillförlitliga teknik och samma förstklassiga snickerier som i våra exklusiva liner-premiumklasser."
Karl-Heinz Schuler, grundare, ägare och vd.

Historien om Carthago som husbilsbyggare är en framgångssaga som tog sin början med campinginredda VW-bussar och som, via en period med alkovhusbilar, nu har lett fram till dagens ledande ställning bland halv- och helintegrerade husbilar. 

Men även om de olika modeller som tillverkats kan förefalla helt olika, har de grundläggande principerna varit desamma. Varje husbil från Carthago står - och har alltid stått - för högsta kvalitet, högsta bo-, sov- och körkomfort samt en finslipad och pålitlig teknik. Carthago har dessutom sin egen, för märket, karakteristiska design.

Alla de komponenter som gör varje husbil från Carthago till ett unikt mästerverk tillverkar vi själva - från den stabila karossen, de utvändiga lastluckorna, de hantverksmässigt gjorda snickerierna och mycket mer - och detta är grunden till vår erkänt höga kvalitet. Det är också tack vare detta som vi har lyckats överföra mycket av tekniken från våra lyxigaste modeller till våra mellanklassmodeller. Denna utveckling är nästan unik i hela denna bransch där de flesta andra företag har sitt ursprung i husvagnsbranschen - och har överfört husvagnstekniken till sina husbilar. 

Vi på Carthago är dock övertygade om att vårt sätt är det bästa sättet att uppfylla våra kunders högt ställda krav. Vi glädjer oss också att vi på Carthago, över hela Europa, kommit att bli något av en norm när det gäller både kvalitet och tekniska innovationer. 

Carthagos huvudkontor hittar du i nybyggda Carthago-City i Aulendorf, inte långt från undersköna Bodensjön. Här byggs de framgångsrika modellserierna highliner, chic s-plus och chic e-line medan bästsäljarna chic c-line och c-tourer, samt nya c-compactline, byggs i den moderna och högteknologiska fabriken i slovenska Odranci.

Resultatet av kombinationen av hantverksmässig produktion och moderna metoder kan du dock redan nu se i varje husbil från Carthago - som till exempel den föredömliga karosskonstruktionen med sin stabila och vridstyva konstruktion med optimal isolering. Denna konstruktion ger inte bara lång livslängd, utan gör också att du inte behöver störas av irriterande ljud ens vid körning på dåliga vägar. Och vet du någon annan tillverkare som har så stort förtroende för sin konstruktion, att han lämnar en 10-årig täthetsgaranti?

l denna teknik som används vid byggandet av våra husbilar, och alla de tester vi genomför innan en serietillverkning kan starta, har ett enda mål: Att du som kund ska vara nöjd. Att sätta kunden i centrum har alltid varit en av Carthagos ledstjärnor, både när det gäller kvalitet, design och innovationer - och detta i alla modellserier. 

Carthagos Hemsida» 

Rapido husbilar

Husbil RapidoDriftsäkerhet är ledordet för de eftertraktade husbilarna från Rapido. Det franska kvalitetsmärket förlorar mycket sällan sina kunder - provar man en husbil från Rapido känner man sällan behovet för något annat!

Andrahandsvärdet ligger relativt högt på marknaden - en tydlig indikation på fordonens höga kvalitet. Nöjda kunder värden över har skapat sin drömsemester i en husbil från Rapido, från modellserier som passar allt från förstagångsköparen, till den äventyrslystna veteranen!


Rapidos Hemsida »

­

Rimor husbilar

Husbil RimorRimor stabila och trygga husbilar har alltid svarat upp till de krav som ställs från en allt mer krävande marknad. Kanske beror detta på att det italienska märket funnit med sedan 1978, då människor allt mer började upptäcka de oändliga möjligheterna med en campingsemester. Rimor har sedan dess utvecklats med marknaden och blivit en mycket omtyckt och välansett märke med modeller i allt från fina klassiker till moderna, topputrustade designdrömmar!


Rimors hemsida »

­

Chausson husbilar

Husbil ChaussonChausson har nyligen gjort en efterlängtad come back till Sverige - med Lindströms Husvagnar som generalimportörer! Kanske är det de stora möjligheterna till individuellt anpassade husbilar som gör detta franska märke så eftertraktat, tillsammans med den stora mängd användbar utrustning, som garanterar det perfekta fordonet för alla husbilsälskare - oavsett önskemål och behov! Innovation är ledordet för Chausson -­med sina 30 år i branschen är Chausson en favorit hos husbilsälskare världen över.


Chaussons hemsida »

­

 SENASTE HUSBILARNA

Logga Rimor
Logga Rapido
Logga Carthago
Logga Lindströmsklubben
Logga ad
Logga alugas
Logga wc
Logga Fiat PRO
Logga stödben
Logga ep
Logga stödben
Gustav Dahléns gata 11, Enköping
Tel: 0171-500 13