Välkommen till Lindströms husbilsklubb!

Lindströms klubben är en klubb för dig som köpt och äger en husbil från oss på Lindströms husbilar & husvagnar. Det är tänkt som en klubb där du kan träffa likasinnade, utbyta restips, göra resor tillsammans och ha trevlig tillsammans.

Klubben ger även dig som kund olika förmåner hos oss på Lindströms husvagnar & husbilar. Bland annat har du 10 % rabatt i vår butik.

Varmt välkommen till oss!

Glada styrelsemedlemmar i Lindströmsklubben! Från vänster; Pernilla Tulesjö, Thommy Welander, Birgitta Sjögren, Per Futvoye, (Lena Futvoye), *Ej med på bild Gunilla Törnros.
Lindströmsklubbens logotyp är skapad av Lasse Åberg, även han hemmahörande i Bålsta.

Gemenskap och förmåner i Lindströmsklubben

Husbilsklubbar för olika märken finns det gott om. Lindströmsklubben är unik på så sätt att den inte är direkt knuten till ett specifikt märke, utan vänder sig alla som köpt en husbil från Lindströms husbilar & husvagnar.
– Medlemskapet är gratis och ger olika förmåner och rabatter. Vi ordnar 5-7 träffar årligen och har ett forum på nätet där medlemmarna kan kommunicera. Fokus ligger på att ha trevligt tillsammans, säger ordförande Thommy Welander.
Klubben bildades i maj 2012 och har i dagsläget över 200 medlemmar.

Administatör i klubben är Birgitta Sjögren.

Flitiga husbilsåkare

Själv har Thommy över 40 års erfarenhet av båtliv, men bytte till husbil för sju år sedan. Han fastnade för märket Rapido och är nu inne på sin femte modell – en helintegrerad 10000 DFH av årsmodell 2012.
– Vi är mycket nöjda, både med bilen och med servicen från Lindströms där vi har köpt alla våra husbilar, säger Thommy. Han och hustrun brukar hålla sig inom Sverige på sina resor och trivs särskilt bra vid hamnar och längs vatten.
– Trosa, Mariefred och Öregrund är några av våra smultronställen, men det finns många fler. Vi är ute med husbilen mellan 150 och 200 dagar om året, så vi hinner se mycket.

Oktoberfest med Lindströmsklubben 2015.

Frågor / Anmälan

Har du någon fråga eller vill anmäla dig till någon av klubbens aktiviteter, så är det bara att fylla i formuläret nedan så hör vi av oss till dig.

Namn:
E-postadress: