Välkommen till Lindströms husbilsklubb!

Lindströmsklubbens logotyp är skapad av Lasse Åberg, även han hemmahörande i Bålsta.

Gemenskap och förmåner i Lindströmsklubben

Husbilsklubbar för olika märken finns det gott om. Lindströmsklubben är unik på så sätt att den inte är direkt knuten till ett specifikt märke, utan vänder sig alla som köpt en husbil från Lindströms husbilar & husvagnar.
– Medlemskapet är gratis och ger olika förmåner och rabatter. Vi ordnar 5-7 träffar årligen och har ett forum på nätet där medlemmarna kan kommunicera.
Klubben bildades i maj 2012 och har i dagsläget över 800 medlemmar.

Administatör i klubben är Birgitta Sjögren.

Flitiga husbilsåkare

Själv har Thommy över 40 års erfarenhet av båtliv, men bytte till husbil för sju år sedan. Han fastnade för märket Rapido och är nu inne på sin femte modell – en helintegrerad 10000 DFH av årsmodell 2012.
– Vi är mycket nöjda, både med bilen och med servicen från Lindströms där vi har köpt alla våra husbilar, säger Thommy. Han och hustrun brukar hålla sig inom Sverige på sina resor och trivs särskilt bra vid hamnar och längs vatten.
– Trosa, Mariefred och Öregrund är några av våra smultronställen, men det finns många fler. Vi är ute med husbilen mellan 150 och 200 dagar om året, så vi hinner se mycket.

Oktoberfest med Lindströmsklubben 2018.

Frågor / Anmälan

Har du någon fråga eller vill anmäla dig till någon av klubbens aktiviteter, så är det bara att fylla i formuläret nedan så hör vi av oss till dig.

Namn:
E-postadress: