Butikerna

Hos Lindströms husbilar och husvagnar hittar du allt i tillbehörsväg till ditt fritidsfordon - från minsta skruv till fritidsmöblemang och multimedia.

Två tillbehörsbutiker med stort sortiment

Husbils- och husvagnsägare är alltid intresserade av att besöka campingbutiker. Det finns oftast behov av någon reservdel eller något tillbehör som kan förgylla tillvaron i bilen eller vagnen. Lindströms anläggningar i Bålsta och Enköping har varsin fräsch och välsorterad tillbehörsbutik där de erbjuder ett stort sortiment av campingprodukter till konkurrenskraftiga priser.
– Här finns det mesta man kan behöva för ett komfortabelt liv i husvagn eller husbil. Vi har ett brett utbud av produkter från leverantörer som bland annat Kama Fritid, Svenska tält och Svenska dynor, berättar Cecilia Lindström.

Order to store

Finns det du söker inte hemma så beställer företaget gärna hem det. Leveranstiden ligger oftast på max en vecka, ibland tar det bara några dagar. Lindströms har även en webbshop via Kama Fritids Order To Store-koncept.
– Det innebär att kunden kan beställa dygnet runt i vår webbshop och sedan hämta sina produkter i vår butik i Bålsta, förklarar Cecilia.

Manuell beställning

Du kan maila oss på info@lindstromshusvagnar.se, eller ringa på 0171-500 13.

 ÖPPETTIDER

Enköping
Måndag-Torsdag
Fredag
Lördag
Söndag
10-17
10-17
10-14
STÄNGT
Bålsta
Måndag-Fredag
08-17

Logga Rapido
Logga Rimor
Logga Chausson
Logga Carthago
Logga Lindströmsklubben
Logga Campagon
    
Sköldvägen 11, 746 50 Bålsta
 
Gustav Dahléns gata 11, 749 47 Enköping
 |  
Tel: 0171-500 13
  |  
Sköldvägen 11, 746 50
Tel: 0171-500 13